Sustinut de

Cel mai bun procesor grafic "Samsung Galaxy S3 VS iPhone 4S"




Pana in momentul de fata, cele mai puternice smartphone-uri ale platformelor Android OS si iOS sunt Samsung Galaxy S III si iPhone 4S. Ambele terminale sunt foarte bune si puternice din punct de vedere hardware si in acelasi timp foarte diferite din punct de vedere al aspectului exterior, al ecranului si cand spun asta ma refer in special la dimensiunile acestora.

In urmatoarele imagini va voi prezenta diferenta dintre procesorul grafic al Samsung Galaxy S III, iPhone 4S si cel al tabletei iPad 3



Cei de la Apple au ludat chip-urile grafie din iPhone 4S si iPad 2, insa iata ca Samsung Galaxy S III are un chip grafic mai puternic decat cel din produsele Apple. Diferenta dintre chipul grafic al Samsung Galaxy S III este de aproximativ 50% in favoarea celor de la Samsung si pana in momentul de fata dupa parerea mea vorbim de cel mai puternic si performant Smartphone de pe piata din toate punctele de vedere.



Daca mai devreme va spuneam ca chip-ul grafic al Samsung Galaxy III l-a batut pe cel al iPhone 4S insa nu pot spune acelasi lucru cand vine vorba despre noua tableta a celor de la Apple (iPad 3). Chip-ul grafic al acesteia este de aproape 2 ori mai puternic decat cel din Samsung Galaxy S III si dupa parerea mea iPhone 5 va avea acelasi procesor grafic .


Samsung Galaxy S3
iPhone 4S

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu