Sustinut de

Cel mai bun tv LED 3D de 101 cm: Samsung 40ES6100


Cel mai bun Televizor LED 3D Samsung, 101 cm, Full HD, 40ES6100


Avantaje :
Tehnologia LED 3D :

Pe piata televizoarelor mai nou a aparut tehnologia LED 3D de care dispune Samsung 40ES6100, televizorul are un consum redus de energie electrica. Prin asta nu am vrut sa va spun ca veti recupera banii pe televizor, dar un consum mic de 63 W raportat la o diagonala de 101 cm este de apreciat.





Claritatea imaginilor :dupa cum ne asteptam cu totii este de cea mai inalta calitate la ora actuala. Pe langa calitatea FullHD de care dispune televizorul LED 3D Samsung, 101 cm, Full HD, 40ES6100 dispune de nenumarate functii precum 3D HyperReal Engine, Wide Color Enhancer Plus, Clear Motion Rate: 200Hz CMR, Web Video Enhance si Smart HUB.
Televizorul LED 3D Samsung, 101 cm, Full HD, 40ES6100 esta capabil sa faca conversie din 2D-3D, pe langa aceasta putem sa vorbim de functia AllShare care ne permite distribuirea continutului intre dispozitivele compatibile si functia AnyNet pentru controlarea dispozitivelor cu o singura telecomanda. La acest capitol as putea sa va mai spun despre Smart Phone Remote Support care ne ajuta sa controlam televizorul cu un SmartPhone, desigur pentru asta avem nevoie de o aplicatie instalata in acel SmartPhone.

Rezolutie FULL HD:
Televizorul LED 3D Samsung, 101 cm, Full HD, 40ES6100 este un SmartTV 3D, bazat pe tehnologia LED, cu o diagonala de 40 inch (aproximativ 101 cm), capabil de redare FullHD la rezolutia 1920×1080 pixeli.

Dimensiune mare: 101 cm
Am ales cel mai bun LED de 101 cm. Pentru aceasta dimensiune de televizor veti avea nevoie de un spatiu destul de mare.


Redare filme, video, poze prin USB de pe stick sau hard extern
Cercetand partea de conectivitate putem observa printre altele, ca televizorul are trei porturi USB 2.0. Tehnologia Personal Video Recorder permite inregistrarea de meciuri sau emisiuni de la posturile TV direct pe stick-ul USB sau pe hard-ul extern, eu totusi va recomand hard-ul extern din cauza calitatii imagini. O alta tehnologie ce implica utilizarea porturilor USB este Connect Share Movie. Prin intermediul acesteia puteti avea acces la poze, filme si muzica de pe stick sau de pe hard-ul extern.


Calitate audio:
La capitolul sonorizare, pe care cei de la Samsung au imbunatatito foarte mult. Difuzoarele au 10 W si vin insotite de caracteristici si sisteme de imbunatatire a calitatii sunetului cum ar fi Down Firing(bass), DTS 2.0, Auto Volume Leveler, Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD, Dolby Digital Plus.

Dati click pe vezi pe emag pentru a ajunge la televizorul Samsung 40ES6100.



Black Friday

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu