Sustinut de

Cea mai buna Tableta iPad Mini

Cea Mai Buna Tableta iPad Mini



Apple a lansat tableta de 7.9 inch cu rezolutie de 1024 x 768 pixeli, cunoscuta sub numele de Apple iPad Mini. Pretul pentru Romania este decent pentru un produs de la acest producator. Preturile difera in functie de spatiul de stocare si de conectivitatea (4G sau Wi-Fi). Impreuna cu iPad Mini a fost anuntata si generatia a 4-a de iPad care aduce putine imbunatatiri cum ar fi procesorul A6X. Tableta iPad Mini  vine cu un procesor A5, 512 MB, camera de 5MP, camera frontala capabila pt inregistrare 720p, ios 6 si autonomie de 10 ore

Apple iPad Mini  are o grosime de 7.2 mm (cat un creion cum au spus cei de la Apple) si o greutate de 308 grame. Concuretii directi ai tabletei iPad Mini sunt tabletele celor de la Asus si Samsunt - Nexus 7 si Galaxy Tab2. 

Specificatii Tehnice

Display-ul este un IPS LCD de 1024 x 768 pixeli  desii densitatea pixelilor nu este la fel de mare ca si la tabletele mai mari dar unghiurile de vizibilitate sunt aceleasi. Ca si restul tabletelor de la Apple nu are slot pentru card dar parerea mea este ca nu avem nevoie avand in vedere ca sunt variante pe 16GB, 32GB si 64 GB.
La capitolul conectivitate nu cred ca ii lipseste nimic: bluetooth, Wi-Fi, 4G si USB. Chiar daca are doar 512 MB, este suficienta pentru acest sistem de operare care este foarte bine optimizat.

Pareri pro si contra

Pro: procesor, sistemul de operare iOS 6 , camera foto 5Mp cu filmare 1080p, autonomie 10 ore, conectivitate 4G, usurinta cu care poate fi tinut intr-o singura mana

Contra: rezolutie mica

Curand si review Video ....... 

Black Friday

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu