Sustinut de

Cel Mai Bun Apple iPhone 5

Cel Mai Bun Apple iPhone 5


Cel mai așteptat telefon pentru posesorii de iPhone 4 e noul Apple iPhone 5. Spun asta pentru că mulți nu au trecut de la 4 la 4S deoarece nu au existat diferențe mari între cele două. Chiar dacă nu aduce multe tehnologii și funcții interesante cum am văzut la Galaxy S3, noul model vine cu îmbunătățiri hardware și software. Pe partea de construcție, veți găsi același tip de plastic pe spatele său. Butoanele de volum și blocare au rămas în același loc, chiar și slotul pentru SIM arată al fel. Deci la o anumită distanță poate fi confundat cu predecesorul.



 Însă când îl veți porni, veți observa noul rând de icoane care nu cred că va fi de folos. Chiar și plusul de performanță nu cred că va fi util la ceva deoarece și așa predecesorul era foarte bun. Eu cred că Apple ar trebui să ofere un smartphone accesibil pentru fiecare buzunar și nu un smartphone foarte scump. Alături de acesta veți primi un set de căști cu totul nou care oferă un sunet foarte clar, denumite EarPods. Deci nu e mare lucru având în vedere concurența oferită de Samsung și nu cred că în Europa va avea un succes așa mare deoarece posesorii de S3-uri nu vor trece la iPhone 5.


 Specificații tehnice

 Am rămas surprins de faptul că are doar 112 grame având în vedere că e mai mare (înalt). La capitolul design, am rămas dezamăgit deoarece arată cam la fel și e doar mai înalt cu vreo 8 mm datorită noului rând de aplicații. Pe partea din spate se observă că are zone pe culoarea argintie (în partea de sus și de jos). De această dată mufa pentru căști se află în partea de jos.

Oricine poate face un ecran mai mare smartphone. Dar daca il faci mare doar de dragul lui de a fi mare, vei avea un telefon care se simte supradimensionat, ciudat si greu de utilizat. iPhone 5 dispune de un display de 4 inch conceput in modul corect: e mai mare, dar are aceeasi latime ca si iPhone 4S. Deci, tot ce ai facut intotdeauna cu o singura mana, tastarea pe tastatura, de exemplu poti sa faci in continuare cu o singura mana. Pe o panza mai mare care va permite sa vedeti mai mult din fiecare pagina web. Mai mult de casuta ta de email. Mai multe evenimente in calendar. Chiar mai multe aplicatii pe ecranul de pornire.



Aceasta nu este doar un ecran mai mare. E un Retina Display mai mare. La 326 de pixeli pe inch are o densitate de pixeli atat de mare incat ochiul nu poate distinge pixelii individuali. Si cat de uimitoare este Retina Display de pe iPhone 4S, aceasta va ofera cu 18% mai multi pixeli pentru o impresionanta rezolutie de 1136 x 640. De asemenea culorile primesc un impuls, saturatia culorilor este 44% mai mare decat inainte. Deci, cu iPhone 5, jocurile pe care le joci, cuvintele pe care le cititi, imaginile pe care le vedeti si de aplicatiile pe care le iubiti arata si se simt incredibil de vii si realiste. Pentru marele moment de divertisment, iPhone 5 va permite sa urmariti video HD in format widescreen, in toata splendoarea sa, fara letterboxing.  aaa
 Odată cu lansarea acestuia, a fost lansat și noul sistem de operare iOS 6. O parte din caracteristicile sale speciale care nu le-am menționat sunt: suport nano-SIM, serviciul iCloud, Siri, hărți, ieșire TV ș.a. Bateria sa oferă cam aceeași autonomie de funcționare, adică 8 ore de convorbiri, 40 ore de muzică și vreo 225 ore în stand-by.

 Plusuri: are noul procesor A6, conectivitate 4G LTE, e subțire, ușor, căști îmbunătățite care oferă un sunet de calitate.

Black Friday

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu