Sustinut de

Cel mai bun Laptop Toshiba M50D-A-10Z

Cel mai bun Laptop Toshiba M50D-A-10Z

Laptop-ul Toshiba M50D-A-10Z este, dupa parerea unul dintre cele mai calitative laptop-uri din clasa Buget, care exceleaza la capitolul multimedia tocmai din cauza ca este construit pe platforma AMD Kabini. Atentie nu este un laptop de gaming, evident asta nu inseamna ca nu veti putea rula jocuri noi pe el daca va limitati putin la detaliile grafice. 

Design

La capitolul design putem spune ca sta foarte bine tocmai din cauza finisajelor de calitate efectuate pe carcasa din aluminiu slefuit, ceea ce ii ofera un design special. La ora actuala este singurul laptop care ne ofera o constructie solida si o carcasa metalica in aceasta suma de bani. Sincer sa fiu, la prima vedere pare a fi un model business mult mai costisitor decat este in realitate. 
Ceea ce consider esential si foarte util la un laptop din clasa Buget este blocul numeric, care este extrem de util in aplicatiile de tip excel.  

Performanta

- procesor quad-core AMD A6-5200 - 2000 MHz
- placa video integrada AMD Radeon HD 8400
- 4 GB DDR3 1333 MHz 
- HDD 750 GB

La capitolul performanta putem aminti procesorul quad-core de care putem spune ca este undeva similar unui i3 de la Intel  avand 4 nulcee. La capitolul Display vine echipat un un ecran LED conceput special pentru a oferii culori foarte vii  pentru a facilita astfel vizionarea de continut multimedia si de sarcini precum navigarea pe internet sau programarea care in general sunt foarte obositoare pentru ochiul uman. 
Autonomia bateriei este destul de ridicata deci o incarcare sustine cam 4 ore de navigare  internet.

Concluzie

Recomand cu caldura Laptop-ul M50D-A-10Z pentru ca este un laptop de calitate la un pret foarte avantajos idel pentru rulare de continut media si pentru utilizarea in mod office. Principalul avantaj al acestui laptop este carcasa din aluminiu pe care am intalnit-o doar la produsele premium si autonomia destul de ridicata.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu